HVAD ER SALTO KS?

SALTO KS - Keys as a Service - er en elektronisk adgangskontrolløsning til både små og mellemstore virksomheder. Systemet benytter SALTO Systems trådløse hardware, og kapitaliserer dermed på SALTOs fremragende produkter, fra en leverandør der i dag er blandt verdens 3 største producenter af elektroniske låsesystemer.

Fuktioner & Flexibilitet

Med KS kan du sende en mobil nøgle til enhver med en smartphone, så du behøver ikke at udlevere tags eller endda foretage en fjernåbning. Det er meget lettere og mere fleksibelt at udstede og modtage adgang

Moderne & Skalerbart

SALTO

Salto giver dig fuld kontrol over alle funktioner og features fra webappen. Og mens du er på farten kan du bruge mobilappen til at holde styr på begivenheder, fjernlåsning og blokering. Gå direkte til app.saltoks.com eller download mobilappen til iOS eller Android.

Fuld kontrol

Med KS kan du holde styr på, hvem der går hvor og hvornår. Du kan endda indstille notifikationer til specifikke begivenheder, så du er altid opdateret.

home-hero-new-neo-3x

Specifik adgang gjort nemt

SALTO KS tilbyder en let intuitiv grænseflade, der giver dig mulighed for at definere, hvem der skal hvor og hvornår. Vælg blot dag, tidsramme og lås(e) for at give adgang til specificerede brugere.

Åben døre hvorend du er

SALTO KS giver dig mulighed for at åbne døre hvor som helst og når som helst. Uanset om det er en besøgende, der ankom tidligere end dig eller en ny medarbejder uden et tag